Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I Hubbleögat


Det ser inte så ut,
men så är det:

celler, molekylstrukturer, atomer,
subatomära elementarpartiklar,
energikvanta

Begreppet människa finns
på en oerhört hög abstraktionsnivå

Hon blir synlig först på håll,
liksom galaxernas sexiga former
i Hubbleögat,
på näst intill skapelseavstånd




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 140 gånger
Publicerad 2019-07-09 18:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP