Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Växande

Jag måste byta till en större kruka.
Det räcker inte längre med vatten
för att pelargonen skall blomma.
Den jag äger prydde redan Olof Rudbecks trädgårdar
och senare Linnés.
Nu står den på min veranda
ett vittne från gångna sekler.




Fri vers (Fri form) av Göran Strömqvist
Läst 181 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-07-09 18:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Göran Strömqvist
Göran Strömqvist