Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bosse!

Springer runt och letar.
Springer ut och öppnar dörren till uthuset.
Springer efter skogsstigen och ropar.
Springer över till grannen och frågar?

Grannen bjöd på kaffemugg och nygräddad sockerkaka.

När jag kom hem satt du på bron!
.
.
.
.
.
.
Mjau!




Fri vers (Prosapoesi) av Ezmeralda VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-07-09 19:36



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
K att en kär vän
A tt den kom igen
T oppen för Dig Du
Toppen också för
* koppen Du bjöds
* på Du... .. .

2019-07-13

  Marita Ohlquist VIP
Orosmolnen skingrades och himmelen blev ljuvligt blå!
2019-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP