Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Dominanta stövlar

Scenen fylls med ljud,
i en sprakande orkan,
pulsen stiger till femhundrasextio,
tresekundersregeln försvinner,
innan ögonen ens hinner blinka.

Han ler med tårar i ansiktet,
under strålkastarna,
framför kulisser rullar scener förbi,
han har vunnit,
lyckan är total.




Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 141 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-07-09 19:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann