Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

behöver en vän

vill att ditt leende tar plats i den mittersta punkten i mitt öga
brett, sant, levande
vill bli hållen i hand när händelserna överskrider det vardagliga,
det trygga
när mörka moln ätit upp bergtopparna och när det blixtrar ner

jorden är så upptrampad, så trött
jag vill låta vägen bära mig till dig
sänka mig vid dina fötter
behöver en vän

planeten är så överraskande sömnig
det darrar i skärningspunkten mellan ankommande natt och sviktande dagsljus
finns du, eller är det bara drömmerier
synvill0r, syndiga helgon i mystisk lek

behöver en vän, en tröstande röst i viskande ton
behöver mer hopp, behöver en dröm
behöver en vän







Fri vers av Dobrica Vukovic VIP
Läst 115 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-07-16 17:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dobrica Vukovic
Dobrica Vukovic VIP