Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Matematik



Tunga nivåer av smärta
kopplade till hypofysen
gör hjärnan kosmisk
Nerverna i pannloben
spänner mot oändligheten
Energiterapi får tiden
att förflytta sig utanför rummet
där effektens källa är belägen




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 126 gånger
Publicerad 2019-07-10 00:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP