Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Irrbloss

Du var så vacker
Även fast du var långt borta,
Även fast du var långt borta, och jag bara skymtade dig genom grenar och buskage
Även fast du var långt borta, och jag bara skymtade dig genom grenar och buskage så sken hela du genom
Jag hade kanppt sett dig
Men du var så vacker.

Jag hade egentligen inget val
Du ledde mig djupare och djupare
Du ledde mig djupare och djupare, och jag kunde vända när som helst
Du ledde mig djupare och djupare, och jag kunde vända när som helst, men även fast solen snart gick ner fortsatte jag
Jag valde varje steg,
men jag hade egentligen inget val

Du ville ha med mig
Jag kom ikapp,
Jag kom ikapp, tog din hand och du vände dig om
Jag kom ikapp, tog din hand och du vände dig om, och det värsta är att i en sekund såg du på mig som jag gjorde på dig
I en enda sekund
Så ville du ha med mig

Jag är fortfarande vilse
Tog ett tag att hitta tillbaka
Tog ett tag att hitta tillbaka, att fortsätta på stigen jag gick innan dig
Tog ett tag att hitta tillbaka, att fortsätta på stigen jag gick innan dig, att gå vidare från vildmarken vi delade
Jag är hemma nu,
men jag är fortfarande vilse




Fri vers (Modernistisk dikt) av aloc VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-07-10 03:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

aloc
aloc VIP