Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En gammal mans tankar

När man är gammal så har man mycket i sitt bagage

Oftast alltför mycket

som tynger och ger upphov till tankar och mardrömmar

Mycket har varit gott och mycket har varit tungt att bära på

Och i slutet av ens levnad så finns det ingenting man ändra

och man har heller ingen livsdröm man önskar få uppfylld

 

 

 




Fri vers av Valter Örn VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-07-10 10:25



Bookmark and Share


  soligajag_1 VIP
Så fina rader du beskriver ditt leverne på. Så vill jag också känna min ålderdom!! En varm kram !
2019-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP