Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Udda och främling

 

Udda och främling
Vandrar min själ

Söker hem

Udda, knäckt och främling
Vandrar jag ensam

Söker svar… VARFÖR?

Udda och främlingar
Talar mina texter till Svenskarna

Skrivna på svenska som behöver ersättes till svenska

Udda och främling
Ser svenskarna på mig, mina texter

Kräver ingen förklaring… en flykting

Udda, främling och solo
Börjar och sluter jag min dag i Sverige

Söker ingen empati, sympati och en kram

Den UDDA!
Den FRÄMLINE tingen, saken!

Heter NAJI!

 

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 131 gånger
Publicerad 2019-07-10 11:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP