Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Upplöst

 

Stunden vi släpper taget om ett oss

 Igen, 

någonstans långt i framtiden

 

En liten del som lättar, en annan som är vilsen

 

Vi behöver gå vidare, och leva på riktigt

 

Fria från allt, 

 

redo för kärleken 

 

På nytt

 

 

 




Fri vers (Fri form) av SofieVem VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-07-10 11:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SofieVem
SofieVem VIP