Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skamgreppet mot svenska folket

Under Maud Olofssons tid i Sveriges regering

så tog man bort det fina gamla svenska postverket

Istället för att modernisera och införa moderna rutiner

så genomförde man tillsammans med Danmark en ny distributionsform

så att man kunde lägga ut hanteringen på en massa distributörer

som kunde få tjäna en slant

ICA är ett företag som tjänat mycket på detta genom att tillhandhålla lokaler

Post Nord som den nya postdistributionen heter, har inte gjort någon succé

Väntetiderna för post kan bli mycket långa innan man får sina brev eller paket

Men huvudsaken verkar vara att berika ICA och andra livsmedelsföretag som är involverade




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Valter Örn VIP
Läst 150 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-07-10 12:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP