Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hörapparat.


“Neurofon”

 används framgångsrikt av personer med allvarliga hörselproblem. Enheten klassificerades som konfidentiellt försvar eftersom det har förmågan att förändra tänkande och beteende.

 

Psykotronik är en disciplin i biofysik som behandlar studier av interaktioner på avståndet mellan olika känsliga ämnen, mellan dem och materiella föremål eller levande organismer. Psyko troniska vapen fungerar på samma sätt som mikrovågsugnar, som verkar direkt på nervsystemet. Många experter hävdar att de är mer effektiva än kärnvapen, förstör psyke och fysik och vänder ämnen till oskäliga karaktärer. När det verkar ökar kroppstemperaturen extremt,  i den största hemliga planen för utveckling av psykotroniska vapen för 2011-2020.

Planen kommer att slutföras år 2020 och omfattar användningen av direkta energiförsörjningsvapen, geofysiska, genetiska och psykotroniska vapen.




Övriga genrer av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 150 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-07-10 12:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP