Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det här är nog den bästa dikten jag har skrivit.


NARCISSIST

Jag ser mig själv i spegeln,
mer än jag tar selfies.
Jag är en narcissist.

Går in i min lägenhet,
som att jag äger stället.

Jag tror på Gud,
för Han skapade Mig.

Du? Kommer till mig?
Jag är inte skyldig dig något.

Bra självkänsla,
bra självförtroende.

”Åh du kommer älska honom!”
Så handlar det om mig.

Jag älskar mig själv,
och det borde du också göra.




Fri vers (Spoken word/Slam) av c_joel
Läst 168 gånger
Publicerad 2019-07-10 18:47



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag har träffat dessa personer här. De som gör Gud till sin egen avbild istället för tvärtom.
Så här slår du in öppna dörrar, Buster.

2019-07-10
  > Nästa text
< Föregående

c_joel
c_joel