Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

brådmognad

 

ett smalt band brandgul längtan

penslat över synranden i väst

delar det som har varit

från det grumliga kommande




Fri vers av Per Rydberg
Läst 218 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-07-10 22:59



Bookmark and Share


  Roger VIP
Ahh. Så snyggt
God afton Per!
2019-07-11

    Lena Staaf VIP
Brandgul längtan - fint!
2019-07-11

  87383 Karlsson
vacker scen!
2019-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg