Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Mumie i mörker

Regnbågen gråter inte i solsken,
antiken dammar igen,
intill ointresserade tallbar,
jag slutar inte att älska,
därför att natten söver hoppet för enstund,
min tid går ikapp, med odödligheten,
lika fort som en sekund passerar,
ögonblinkningen hos den oskyldige.

En mumie i mörker,
gråter slut på tårar,
förälskad i en skyldig,
evighet.




Fri vers av Ewelina Mann
Läst 85 gånger
Publicerad 2019-07-10 23:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann