Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


som om jag visste vem du är

Jag har ett hjärta
som är ganska stort
men känslorna de vänder
ibland allt för fort
Som när jag tror att jag ser
vem du faktiskt är
delar ut diagnoser
predikar och lär
Delar ut sanningar
om livet
förmätet
som om jag något vet
om vem du är
som om du inte bättre visste
Sådan dumhet.




Fri vers (Prosapoesi) av Lialdoh VIP
Läst 331 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-07-11 00:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lialdoh
Lialdoh VIP