Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du fattas mig

Tysta ögonblick

Fulla av längtans förjänglighet

Följer blicken

Inåt bortom saknadens stillhet

Känner närvaron

Fyld av saknadens tydlighet

Du fattas mig

Trots att jag ständigt bär dig med mig

Dag som natt

Uttalar ditt namn tyst inom mig

Av rädsla

Att en dag inte komma ihåg din röst

Ler sorgset

Var gång jag ser på en bild av dig

Jag saknar dig

Min älskade fina vän och ängel




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 175 gånger
Publicerad 2019-07-11 08:35



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Stark och känslosamt!
2019-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP