Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varje gång du blundar


Ett mörkt paradis
sjunger vemodssånger

Upprepade benägenheter
bland skogens installationer
av barnaröster pockande
på uppmärksamhet

Klagande
Uppfordrande

Ekon utan upphovsrätt
Sprugna ur längtan

Mörka tankars
pånyttfödelse

Ur klotet av svart onyx
bland bokskogen alla
väsensskilda individer

I ett mörkt paradis

Varje gång du blundar




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-07-11 08:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP