Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mitt eget foto , Copyrighter: Soligajag_1


Sommar och dess galenskaper

Vilken sommar det blev av dessa tokigheter till ansökningar
jag gjorde .
Först ska man ta hand om underbara människor som egentligen inte
ville flytta in på dessa instanser.
Så ledsen man blir på denna vård.
En tår trillar ner när jag stängde dörren där jag satt i en gungstol och lyssnade på '
kundens berättelse. Okej, jag fick tala mitt hemspråk i många timmar men det
överväger inte allt.

Sedan till nästa och nästa och åter igen nästa .
Nej skriker mitt inre , det här klarar jag inte att se på.

Jag tackar för mig och säger att jag blev så glad för denna chans men det är inte mitt "kall".
Samtidigt beundrar jag dem människor som klarar av detta jobb.

Jag står hellre och bakar i värmen till glada och mysiga människor som slinker
in på Cafét / restaurangen för en kaffe och nybakt bulle !

Jag bara älskar att se deras anleten när dem tar första tuggan av bullen , dem hummar och njuter som aldrig förr!

Vilken njutning för själen att se dessa människor som går fram till disken
och säger: Tack fina Hillevi för den godaste bullen i stan!

Jag går runt disken och ger kunden en varm kram som tack.
Går fram med kaffekannan till fotosällskapet och ger dem en påtår.
Nu lever jag och mår gott!

Ge någon en värmande kram idag!






Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-07-11 10:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP