Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Höstliv

 

Höstvinden!
Kör mig bort, jag har inget hem
Jag din styrka

Höstvinden!
Dröm mig en vän , jag har ingen vän
Bara ovänner hat fiende

Höstvinden!
Blås!
Blåssssssssssssssssssssssssssssssssss!

Liv i min Anda
Dröm i min själ
Kärlek i mitt hjärta

Höstvinden!
Amma mig!
Kamma mig!

Gråt tillsammans med mig
Fly för livet tillsammans med mig
Sök ingen tillsammans med mig

Höstliv!
Höstvind!
Höstdödlighet!

Var mina dryga sextioett år i livet

 

 

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 94 gånger
Publicerad 2019-07-11 11:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP