Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du får själv sätta dit namn


Vid skogens trygga värld!

 

 

Hennes känslor träffar mig

hon en dotter av skogen

av den vilda naturen

som ger henne rättvisa.

 

Med längtan i blicken 

vill hon bjuda in

i soffans värme, dess trygghet.

 

Där i värmen 

vill hon ge sig till mig

att jag ska älska med henne

två vild själar

av det naturen gett oss!




Fri vers (Fri form) av M M Mannheim VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-07-11 11:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP