Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

obemärkt på det hela taget

 


ensam under

uns av moln

i höglänt terräng

där skuggan släpar

längs fjällsidan

korpen

följeslagaren

lyfter från martallens vridna gren

svärtans vingar klyver

synfältet diagonalt

bugar för ödemarken

utom och inom

endast jag

från ränsel till horisontberg

aldrig var du

så svindlande nära som nu

 

 

 

 

 




Fri vers av Per Rydberg
Läst 268 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-07-11 14:20



Bookmark and Share


  Rodin
Mycket vackert
2019-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg