Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Plötsligt händer det

Molnen skingras bort
Blåa skyn fylls av solen
Temperatur hög




Bunden vers (Haiku) av Per Drysén
Läst 188 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-07-11 15:29



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Härliga sommar!
2019-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Per Drysén
Per Drysén