Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarsabotör

Hästfluga fläckfluga
Vem du än är
så känner jag inte
ditt rätta namn
Allt jag känner är
hur du plågsamt och
närgånget uppvaktar mig
Saboterar min sommardag




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-07-11 15:53



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Måsarna också. Fekaliebombardemang är inget ovanligt. Jag tvingades lämna in en kavaj på kemtvätten efter en attack.

Kanske vi människor ska bo i husvagnar vid stranden, så får de där asen ta över städerna.
2019-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP