Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Viktigt betyg fanns redan förr...

- Vad krävs för en GBG-gubbe
skall få jobb som en vitsig snubbe...
När vits han vill dra
så´nt knog bara vill ha...
- Fått godkänt vitsord, svarar Hubbe...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 113 gånger
Publicerad 2019-07-11 19:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt