Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Svartsjuka

Svartsjuka gräver,
alltid,
djupare,
än
bara
lite
under ytan.

Svartsjuka,
borrar,
alltid,
genom,
allting,
och
lite mer.




Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 103 gånger
Publicerad 2019-07-11 22:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann