Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snö

Fri
som av själva luften buren
svar på ens inre kyla
som strömmar mellan himlars förnimmelser
om vad årstid får vara
ända tills man ser männens ansikten
i ett stilla dis
Tänk säger folk
det är folk som haft kontakt med snö
det ser man om intet annat
på deras uttrycksfulla blickar
sedan de som fastfrusna på halva vägen
fastnat mitt i snöovädret
och hade fått stanna där
under vintern
om inte vi som kommer till livs
mitt vid månens skilsmässotid med jorden
grävde fram dem som väg-rov för stunden




Övriga genrer av Lennart Andersson
Läst 114 gånger
Publicerad 2019-07-12 07:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lennart Andersson