Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ångest

Jag har ångest, men du är inte här för att hindra den
Jag är stressad, men du är inte här för lugna mig
Du är här för att ge mig sällskap

Du ger mig sköna känslor, men jag kan ta hand om det sen
Du skulle vara saknad om du gick, men jag skulle aldrig stoppa dig
För du är inte mer än mitt sällskap




Bunden vers av T.O.M
Läst 136 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-07-12 11:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

T.O.M