Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara ligg där

Bara ligg där
Ligg still
på botten
som en plattfisk eller
något litet, osynligt och dött

bland havssugga och blåfisk
stenfisk och muräna

gnugga in dina lemmar

och där i mörkret
på botten
när giftet börjar verkar
kommet smärtan

din hud svullna
upp och spricker

då vet du att det är dags
att detonera
________________







Fri vers av Lili B VIP
Läst 140 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-07-12 12:42



Bookmark and Share


  Rodin
Låter som en fruktansvärd händelse
2019-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Lili B
Lili B VIP