Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jätten

Jätten ligger död

en jättekropp
tung och mögelgrön
mördad av en tjuvskytt

för du har väl hört att marknaden
för jättehjärtan har vuxit lavinartat
den senaste tiden?

en dag som denna
maler någon ner hans
förtorkade jättehjärta i en stenmortel

det används som potensmedel
i Asien




Fri vers (Fri form) av Lili B VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-07-12 12:54



Bookmark and Share


    All my ghosts
Du måste vara en av de mest fantasifulla diktarna här. För övrigt: I Första Moseboken står det att jättar levde på jorden för längesen. Undrar vad en viss skribent på denna sida säger om det. Men vi ska naturligtvis inte kleta ner din mäktiga dikt med ett kommentarsbråk om det.
2019-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Lili B
Lili B VIP