Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Instängd

Genom ett litet fönster ser jag människor komma och gå.
Där ute de umgås, prata och står på.
De älskar, de kramas, frön till vänskap och kärlek jag ser de så.
Genom ett litet fönster kan jag se, men aldrig nå.

Min värld, så instängd och begränsad den är.
Jag observerar, försöker förstå med målet att en dag jag detta lär.
En önskan att älska och kramas, att vänskap odla också jag i hjärtat bär.
Min värld, så instängd och begränsad att det på själen dödar och tär.




Fri vers av JanneD VIP
Läst 133 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-07-12 14:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JanneD
JanneD VIP