Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kaos. Inte den bra sorten emellertid. Hugs & Drugs! <3


Korsfäst mina hjärtslag

 

Du korsfäste mina första hjärtslag,

tog ifrån mig det jag trott mig velat ha:

Du lät mina drömmar dö i barnsäng,

för att förverkliga ditt eget tjusande hat.




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 279 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-07-12 18:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP