Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orginalitetskampen

I nutidens Sverige har det blivit så, inte bara bland dem som inte är ungdom;

att folk strävar efter att vara så originella;

och när alla på så sätt blivit originella

så är det originella inte originellt längre

Men snart nog är det några som börjat med något originellt igen,

och så är hela soppan kokande igen

Tragisk rundgång 

 

 

 

 




Övriga genrer (Satir) av Valter Örn VIP
Läst 156 gånger
Publicerad 2019-07-12 18:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP