Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tosia bonnadan

Svullna fötterna
Långa vandringen varma
Marknadsstånd många




Bunden vers (Haiku) av Per Drysén
Läst 384 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-07-12 19:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Som exbleking kan jag inte annat än att tycka om din korta, men ändå så talande dikt!
Bara detta, att skrålla bland dikterna och hittat en döpt till Tosia Bonnadan!
Underbart!
2019-07-12

  Öknens Ros VIP
Ett skönt fotbad rekommenderas.
2019-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Per Drysén
Per Drysén