Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ant Amalie



Flödeskällan
Den som vi

Betraktade
som våra
mödrars
ursprung

Har torkat
ut. ..


Någonstans
har den öppnat
upp sig

I en annan spegelbild
av molnskärvor att
betrakta

Vi ser det nu så nostalgiskt
utifrån gamla bilder

ifrån våra smartphone's


Och går över till Facebook
Google och Youtube. ..


Däri ligger all vår
Nutida verklighet

Och väntar på att
vi ska befrukta oss

Med den gemensamt
beskrivna sanningen

Som flödar uti cyber
-rymden.




Fri vers av Sefarge VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-07-12 23:04



Bookmark and Share


  Bossepoet från Österbotten
Klokord om
verklighets
djup
All bottnar
i den kreativa
sanningen.
Flödet av algoritmer
vad häner
svar gives
ej.
2019-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP