Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Finska rosor

Finska rosor är alltid vackra på fotografi,
de gråter inte,
de sprider glädje,
ohörbart,
precis som du alltid gör,
i mitt hjärta.




Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 113 gånger
Publicerad 2019-07-12 23:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann