Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Ensamhet

Förbereder mig på ensamhet,
den skrämmer mig,
gör ont,
får mig att gråta.




Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 109 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-07-12 23:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann