Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtesår

Hjärtesår
blodiga
med oregelbundna kanter
läker långsamt
varar sig lätt
går upp för minsta lilla.
Sprider svärta och kallbrand
långt ner i själen.

Man får sätta på en strut
som på en nyopererad hund.

Inte slicka på såret!




Fri vers av Rafmagn VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-07-12 23:57



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
usch ja det gör ont!
2019-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Rafmagn
Rafmagn VIP