Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dö, bara dö! Tack.

 

Kissa mot furun,

tårar ätande din nisch.

Skrin mot vildmarkens hat,

evigt självförtroende,

helt utan befog

utan rang

el. radar 

hjälp!




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-07-13 01:00



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Självhat är tärande men för mycket självförtroende ger självgodhet som är svår för andra att stå ut med.
2019-07-13

    ej medlem längre
Önskar man hade evigt självförtroende. Vore najs.
2019-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP