Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Läraren



Kulturstressen gör oss till fångar
i vårt eget land
Fysiska kraftfält i en övre
dimension skapar kontakt
Konst i högre syfte
Sträng syn på konst
Det inre mötet med den yttre kraften
har skapat kulturens lakejer




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 147 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-07-13 01:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP