Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Var mig när!

Solen har just

gått i moln,

Herren har,

också skapat

molnen,

nej nu tittar

Solen fram,

kylan viker

där solen

får värma,

Herren ser

Att det är

gott!




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 165 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-07-13 07:07



Bookmark and Share


  anits VIP
Så fint skaldat om solen.
2019-07-19

  Bibbi VIP
Så väl att solen finns kvar bakom molnen.
2019-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy