Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
" bättre än ingenting"


Surrogat



En backe på 10 meter
Utanför villan fylld med
Vita och rosa blommor

Som en efterhärmning
av och en liten hyllning

Till Backafalls Malva ute
vid Ven. ..

Bättre än ingenting
Tyckte nog även
Humlor och Bin

Som hungrigt
surrade omkring




Fri vers av Sefarge VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-07-13 07:27



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Där fick Du till
årets hyllning
till Vens Malva
vilken fin salva
till den som ön
underbart skön!
2019-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP