Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

noterat13jul19

Sommaren 2019 har varit ömsom solig, ömsom regnig. Omväxling förnöjer. Eller gör dig otrygg.

 

Vädret har alltid varit ett trivialt samtalsämne men inte längre. Med global uppvärmning och via klimatångest är det dock idag fullt i paritet med svåra sjukdomar som gemensamt samtalsämne. 

 

Jag antar att klimatets galenskap speglar mänsklighetens tilltagande galenskap.

 

Eller blir vi allt klokare med tiden?




Övriga genrer (Kåseri) av Algotezza VIP
Läst 157 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-07-13 07:57



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Menar texten att den samlade människan varit 'klok' någon gång under de år som gått, bara för att det kunnat påvisas att någon gång då och då, någon varit bevisligen klok?
2019-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP