Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgonkvist

Viskande åska
Sjöfåglars sång
Morgonen plötsligt utslagen

Sovrumsvärme och hud som kliar
Doftlösa tankar dansar

Vita väggar
Vita samveten
Vi ligger på botten

Utan Lägesenergi
kan inte falla

Ur
Trygghet
Trötthet

Växer vi

Dag efter dag




Fri vers av Aaxel
Läst 186 gånger
Publicerad 2019-07-13 08:14



Bookmark and Share


  Livet1 VIP
Vacker, lite melankolisk känsla väcker denna text och kanske en önskan om att kunna falla.
2019-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Aaxel
Aaxel