Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kanske bara allt här omkring...



Det alltför svåra
Har måsarna rensat
luften ur, med sina
skränande skriiin...

Släpper in och upplever
doften av tång blandat
med smaken av rökta räkor

Är det din förtjämst
Eller min?
Kanske bara allt
här omkring

Öarna och skären
De runda bergens hudnära
kroppar
Eller den medeltida
kyrkobyggnaden som stod
öppen och sval i sommarvärmen









Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-07-13 08:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP