Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

18. världens gång

Andra Brukar Prata
om olika mak.

I världens nav,
lång drängens dag.

Kärleken förgänglig,
köttet likaså.

Jag ser du vänder,
vänder kappan för att gå.




Fri vers av Petter Miller
Läst 101 gånger
Publicerad 2019-07-13 11:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Petter Miller