Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Utlösande eller förstoppande dolda viljor"




Ett renande kemiskt
Lavemang
Kanske skulle
Pigga upp. ..

Tänkte
Vaktmästaren
La Purex i den
Stora kaffe
behållaren

Då uppstod kaos
Och förvillelse

I andra kammaren
när politiker saknades

Och inte kom i tid till
den viktiga Omröstningen

Men det var på den
Gamla goda tiden

Nu finns det ju en
Massa svårsmälta
lobbyister. ..

Som förstoppande
försöker blanda sig i.

Folkets demokratiska
Vilja istället. ..










Övriga genrer (Satir) av Sefarge VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-07-13 12:00



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
En del gamla recept kanske borde återvinnas...Kul vinkling!
2019-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP