Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jourjobb...


Nattdopp eller morgon

Nattdopp
Sent nattdopp

Tidigt morgondopp

Blev sent
Hann bli tidigt

Sen sova
Hinna sova
Innan morgon blivit dag
Sova dag
Sova del av dag

Vakna innan dag är eftermiddag
Innan dag gått upp i alltför stor eftertänksamhet

Ingen handduk
Stor sjal
Fryser
Lite




Fri vers (Fri form) av PhanLieB
Läst 171 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-07-13 12:14



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Klurig dikt där dag och natt glider ihop som vatten.
2019-07-13

    ej medlem längre
Lika skönt med både och...
2019-07-13
  > Nästa text
< Föregående

PhanLieB
PhanLieB