Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han är rädd om sin älskade

Han kan se att hon fryser igenom den där tunna blusen
Vårtorna är ju alldeles styva
Och det är kallt härute på verandan
Så här, ta på dig min kofta
Vill ju inte att du ska gå och bli förkyld
Gå och hosta och snyta dig hela tiden
Vilket inte är så kul
Störa den annars så lugna friden
Inte för att det gör mig något
Men att behöva gå omkring och vara förkyld kan ju
göra så att man kan känna sig ganska så liten
Känna sig sliten då den tar så mycket på krafterna
Och det vill man väl ändå inte trots att det är den här
årstiden
Sommar och ändå ganska så kallt på kvällarna...

Han är rädd om sin älskade!

Ken Cassel
13/7-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 104 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-07-13 15:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel