Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OM frihet

Att få uppgiften att skriva precis vad jag vill kan göra den omöjlig att lösa. Det är lättare att skriva om jag har en ram. Är total frihet verkligen eftersträvansvärd för en poet?




Övriga genrer av Poeten Salvador VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-07-13 15:58



Bookmark and Share


  Elwania
ja ibland känns det så, men så händer det att vildhästarna tar sig ur boxen
2019-07-15

  Fulbergarn
Det ligger mycket i det du skriver även i vardagssammanhang
2019-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP